Skip to content

HR-afdeling in huis

Ervaring met alle denkbare HR-issues
Werkzaam voor grote en kleine organisaties
Goed in grote lijnen én in cruciale details
Met adviezen die jouw vraag beantwoorden

Externe HR die voelt als intern

Je hebt geen HR-afdeling in huis? Doe je de HR-zaken er zelf bij of ligt het op het (volle) bordje van een goedwillende medewerker? Bedenk dan dat één onvoorziene hobbel het kaartenhuis kan laten instorten. Bovenop alle tijd die het extra werk jullie nu al kost.

De oplossing? Pouw HR Advies als jouw externe HR-afdeling. Met HR-advies dat altijd is gebaseerd op actuele regelgeving. Wij zorgen dat je als werkgever aan alle eisen voldoet en zo min mogelijk risico loopt met je medewerkers. Zo blijf je problemen een stap voor.

We hebben op regelmatige basis contact met elkaar. Hierdoor kunnen we probleemloos communiceren met jou en je medewerkers. We leren je bedrijf en bedrijfscultuur snel kennen en voelen aan wat er speelt. Daar zijn we heel goed in, zeggen onze klanten.

Natuurlijk leveren we maatwerk, afgestemd op jouw wensen en gebaseerd op onze ervaring. We kunnen ook aanwezig zijn bij jou op locatie, bijvoorbeeld ter ondersteuning bij een gesprekkencyclus. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Advies nodig over je HR-organisatie? Of hulp bij personele hoofdpijndossiers? Laat je gegevens achter en wij bellen je terug. We komen graag bij je langs om kennis te maken en te bespreken hoe wij zaken rond je medewerkers kunnen aanpakken.