Skip to content
Ervaring met alle denkbare HR-issues
Werkzaam voor grote en kleine organisaties
Goed in grote lijnen én in cruciale details
Met adviezen die jouw vraag beantwoorden

Het team

Irma

Ik ben Irma en eigenaar van Pouw HR Advies. Ik heb veel verschillende functies in het HR-werkveld vervuld en ik heb daardoor een brede HR-ervaring. Ik noem het ‘Een leven lang HR’. Het is heel waardevol voor mij om met een team van gemotiveerde HR-adviseurs te werken.

Wij zijn dagelijks bezig om voor MKB-ondernemers een passend HR-beleid te maken en te adviseren in allerlei HR-vraagstukken. Ik vind het heel fijn om ondernemers te helpen met deze vraagstukken. Omdat ik zelf ook ondernemer ben, kan ik mij goed voorstellen hoe lastig het soms kan zijn.

Ik ben allround, oplossingsgericht en voor de ondernemer ben ik graag de adviserende sparringpartner. 

Suzanne

Suzanne heeft brede HR-ervaring en ervaring als manager/leidinggevende binnen de gezondheidsbranche. Daarnaast is zij ervaren als Intercedent in de werving & selectie.

Suzanne heeft een positief, kritisch ook voor procesverbetering en communicatie, wat binnen het HR-vakgebied van groot belang is.

Suzanne heeft zich gespecialiseerd in vacatureteksten en kan adviseren op het gebied van werving. Ook is zij ervaren in de selectie en ondersteunt zij in het proces waarbij onze klanten op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor de functie.

Suzanne is allround in de HR, een fijne gesprekspartner, nuchter, overwegend en zorgvuldig in haar adviezen.

Michelle

Michelle is afgestudeerd in Human Resources Management. Zij vindt de vraagstukken in het arbeidsrecht interessant en heeft dus niet voor niets een minor in het arbeidsrecht. 

Michelle is analytisch en kan daardoor hoofd- en bijzaken goed onderscheiden. Zij vindt juist de afwisseling in de verschillende HR-facetten en klanten erg leuk.

Michelle verplaatst zich makkelijk in anderen en is in staat om over het complete HR-beleid te adviseren.

Michelle is ervaren in HR, accuraat, betrokken en heeft het graag druk.

Erik

Erik heeft een HR-opleiding en voelt zich thuis in dit brede vakgebied. Hij is zeer ervaren in het contact met klanten.

Erik is fijn in het contact, dienstbaar aan de vraagstukken van onze klanten en houdt graag de gang in het werk en de processen.

Erik heeft een luisterend oor, voelt goed aan waar hij zijn bijdrage kan leveren en is geordend.

Erik is allround in HR, hij is een echte aanpakker.

Martine

Martine is naast HR-adviseur ook de operationeel ondersteuner. Zij verdiept zich graag in de HR-materie, is kritisch, kan zaken in perspectief zetten en levert haar bijdrage vanuit ervaring.  

Martine is ondernemend en voelt goed aan wat onze klanten nodig hebben. Daarbij is zij het kritisch klankbord.

Martine is dienstverlenend aan de HR-werkzaamheden en adviezen en aan de bijdrage die ons adviesbureau levert aan onze klanten.

Martine zet door, is oplossingsgericht, nuchter en een fijne gesprekspartner.